keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Kevään 2017 sisustustrendejä!

Tämän kevään sisustrendit tulevat pitkälti luonnosta. Luonnolliset värit ja materiaalit, sekä huonekasvien runsaus näyttelevät suurta roolia sisustuksessa.

Kuvat: Tikkurila

Värien osalta trendin aallon harjalla on vihreän ja ruskean eri sävyjä, sekä ihanan hempeät pastellit. Lisäksi tummansininen on todella näyttävä. Sinisen eri sävyjä nousee pintaan luonnollisesti myös Suomi 100 vuotta -mallistoista ja niiden ansiosta Suomalaisiin koteihin. Samoja värejä joita suositaan sisustusesineissä löytyvät myös seiniltä. Lisäksi suosittua on,että seinä ja sen edustalta löytyvät huonekalut, sekä esineet ovat kaikki samaa sävyä.


Kuvat: tyynyt; vihreä Quriosa,rosa Tine K home, rahi:Norman Copenhagen, sohva: Habitat,ruukut: Claes Ohlson
Materiaaleissa on myös trendinä luonnonmateriaalit. On betonia, korkkia ja puuta. Esim. Betoniset ruukut ja kokonaiset korkkiseinät ovat todella upeita kevään sisustuksessa. 
Lisäksi sametti on suosittu esim. koristetyynyissä,sekä samettikankainen nojatuoli juuri kauden väreissä on varma katseen vangitsia.

Kuvat: Viherpeukalot, Inspirations-blogi, Suomela

Kasvit tulevat entistä enemmän vielä kevään tullessa sisälle. Isot kaktukset,sekä erilaiset huonekasvit isoissa määrissä ovat näyttäviä elementtejä. Lisäksi erilaisten lasikupujen alle  laitetut kukat ja kasvit ovat todella in.
Kasvit näkyvät myös julisteissa, sekä kankaissa. Isot peikonlehdet tai juuri kaktus printeissä on iso jeesjees!

Kuvat: Ferm living-tapetti,Pinterest,Desenio,Cooee-maljakot

Muotoina suosiossa ovat graaffiset kuviot vaikkapa tapeteissa ja julisteissa. sekä pyöreitä muotoja, joita löytyy esim. Pöydistä, maljakoista, valaisimista, sekä koriste-esineistä.

Kuvat:Desenio-julisteet,Cooee-maljakot,Ellos-valaisin ja hylly

Toivottavasti löysit jotain mielenkiintoista näistä kevään sisustustrendeistä juuri omaan kotiisi. Vaikka olisi mikä trendi meneillään, tärkeintä on kuitenkin, että kotisi on linnasi ja juuri sinun näköisesi, eikä liian stailattu sisustuslehden mallikoti.


Kuvat omia.

Itse ainakin tykkään sekoittaa uutta, vanhaa, designia ja Ikeaa sopivassa suhteessa toisiinsa. Väreissä olen viehtynyt pastellin sävyihin,sekä metsän vihreä ja tummansininen tuovat mukavaa kontrastia. Lisäksi kullan yhdistäminen tummansiniseen tuo ylellistä fiilistä..
Vielä pitäisi vaan ottaa suti kauniiseen käteen ja alkaa maalaamaan, joko seiniä tai vaikkapa taulua. Olen pidempään jo haaveillut jättimäisen taulun maalaamisesta lempiväreilläni.
Ihanan inspiroivaa kevään odotusta kaikille!

Kuvat: Marimekko Veljekset-kangas, Arabia mukit, Finlayson pussilakanat,Fiskars sakset, Iittala maljakot, Vallila interior kankaat,  Oiva Toikan Kyyhky,Suomi 100 vuotta mainokset ja suunnittelijat.


Kuvat: Pernod Ricard Finland Valkia kuohuviini, Fazerin sininen suklaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti